• Bilfag presenterer

  Bilbransjen kan være en yrkesvei for deg!

  miniatyrbilde
 • Bilfag-landslaget klar for World Skills Abu Dhabi 2017!

  I oktober braker det løs i de Forente Arabiske Emirater, nærmere bestemt hovedstaden Abu Dhabi. Det er duket for verdens største yrkeskonkurranse med over 1400 deltakere fra 80 land.

  miniatyrbilde
 • Sommerskolen Bil og Motor 2017

  Ungdomsskoleelever fra 8.-10 trinn i Oslo fikk prøve seg innen bilfagene. Et nytt tilbud fra lokal bilbransje i Oslo i tett samarbeid med NBF, Opplæringskontoret Bilfag og Oslo Kommune.

  miniatyrbilde
 • Fylkesmesterskap i Bilfaget lette kjøretøy, Oppland 2017

  Tirsdag 7.mars ble Opplandsmesterskapet for VG2 kjøretøy elever avholdt på Otta Videregående skole. Vinneren av konkurransen ble Sander Tullut, som går videre til skole NM i Trondheim.

  miniatyrbilde
 • Få jobb, velg bilfag!

  Er du interessert I bil og liker tekniske utfordringer, da kan du få fagbrev innen bilfagene. Har du fagbrev får du jobb! Det er trygt og lurt å velge bilfag. Samtidig kan du jobbe med teknologi i verdensklasse, ha en karrierevei i fremtiden med mange muligheter og ikke minst sikker og god inntekt.

  miniatyrbilde
 • Vil du også bli europamester? Søk Bilfag!

  Gjør som europamesteren i bilmekanikk Ådne Sigurd Jelsa, velg en yrkesvei innen bilfagene. Du kan også bli best i ditt fag, alt er mulig!

  miniatyrbilde
 • Skolekonkurranser motiverer bilfagelever!

  – Dette var artig, dette bør gjøres hvert år for bilfagelevene, sier Bjørnar og Aleksander som vant skolekonkurranse i lette kjøretøy i Nord Trøndelag sist uke.

  miniatyrbilde
 • Snart er skolen over for i år!

  Våren står foran oss, og med den mange unge håpefulle som har søkt læreplass. Det beste for ungdommen er hvis denne er i boks før ferien starter.

  miniatyrbilde
 • Bil-Innovasjonscamp

  "Hvordan kan fremtidens bilteknologi bidra til en nullvisjon om antall hardt skadde og drepte i trafikken?" var utfordringen til 9. klasse elever ved Vuku Ungdomsskole i Nord Trøndelag.

  miniatyrbilde
Viser fra 1 til 9 av totalt 49 artikler

Fellessekretariatet for opplæringskontor og -ringer i bilfag
Kontaktperson: Vidar H Strande
c/o Norges Bilbransjeforbund  Middelthunsgate 27, 0368 Oslo
E-post: vidar.strande@nbf.no

facebook-link

Copyright 2018 Bilfag.no. Alle rettigheter