• Flott femteplass og Medalion of excellence i EuroSkills!

  Kenneth Kentø imponerte i tøff konkurranse i Lille, Frankrike. Totalt ni deltakere fra ni forskjellige land konkurrerte i klassen "Automobile Technology", bilmekaniker lette kjøretøy. Det var de beste unge europeiske mekanikerne under 25 år som konkurrerte.

  miniatyrbilde
 • Møt Kenneth, Bilbransjens håp i EuroSkills 2014!

  I år arrangeres det EM for Yrkesfag (EuroSkills) 1. - 4. oktober. Dette er en konkurranse for Europas beste unge fagarbeiderne i sine respektive fag. Jeg har møtt Norges håp, Kenneth Kentø (22), han skal konkurrere mot 11 andre i faget "Automobile Technologies" " (lette kjøretøy) i Lille, Frankrike, om en ukes tid. Totalt er det 13 norske deltakere som reiser til Lille, Frankrike, for å konkurrere i sine fag. De er alle deltakere på Yrkeslandslaget – Norges Viktigste landslag!

  miniatyrbilde
 • Åpen dag på Volvo Truck Center

  Tirsdag 9. september arrangerte Volvo Truck Center på Furuset i Oslo åpen dag for alle interesserte skoleelever fra Oslo og Akershus. 600 elever meldte sin ankomst, og fikk en fantastisk dag med mye informasjon om det å jobbe med tungvogn.

  miniatyrbilde
 • 180 elever fra Oslo og Akershus besøkte Gatebil

  Det har igjen vært Gatebil på Rudskogen i helgen, og fredag fikk elever på VG1 TIP og VG2 bilfag en annerledes skoledag. Elever fra Ås vgs og Strømmen vgs i Akershus, samt Stovner vgs og Kuben Yrkesarena i Oslo ble busset til de dype østfoldske skoger.

  miniatyrbilde
 • Forventningsfulle VG1 TIP elever

  I dag er første skoledag, og for enkelte er dagen ekstra spennende. Det er ikke bare årets seks åringer som starter i første klasse, også årets 16 åringer starter første året på videregående skole.

  miniatyrbilde
 • Lærlingeundersøkelsen 2013

  Hvert år gjennomføres lærlingeundersøkelsen som tar tempen på hvordan lærlingene opplever sitt opplæringsløp, hvor fornøyde de er med opplæring i skole og hvordan de trives ute i bedrift.

  miniatyrbilde
 • Trist avsluting på Gatebil

  Dagen i dag på Gatebil ble avsluttet etter en alvorlig ulykke under frikjøringen.

  miniatyrbilde
 • Sjåfør + mekaniker = sant!

  På dag to av Gatebil har vi snakket med Fredric Aasbø og hans forhold til mekaniker-teamet.

  miniatyrbilde
 • Hett på Rudskogen!

  Første dag på Gatebil ble en varm og trivelig dag.

  miniatyrbilde
Viser fra 37 til 45 av totalt 50 artikler

Fellessekretariatet for opplæringskontor og -ringer i bilfag
Kontaktperson: Vidar H Strande
c/o Norges Bilbransjeforbund  Middelthunsgate 27, 0368 Oslo
E-post: vidar.strande@nbf.no

facebook-link

Copyright 2018 Bilfag.no. Alle rettigheter