Fem kjappe med Anders

Anders Lint Moland

Siste WorldSkills deltaker vi presenterer er Anders Lint Moland. En usedvanlig flink fyr som snart skal få vise hvor god han er i Brasil.

Navn: Anders Lint Moland

Alder: 18 år

Yrke: Bilskadereparatør

Arbeidssted: Førde Auto, i Hordaland

Favoritt aktivitet: Bil, og samt det som medfølgjer

Favoritt is: Snickers- is. J

 

Hvordan har du det akkurat nå?

Akkuratt no har eg det bra, kjenner meg frisk og rask.

 

Hva har du gjort hittil i sommer?

Til no i sommar har eg drive med forberedelsar til i VM- Sâo Paolo/ Bilskadefaget. Her har det gått mykje tid, men som eg meiner er velbrukt tid. Eg prioriterer dette først og tar heller festivitetar og andre utflukter som høyre sommaren, til etter Yrkes- VM.

 

Det er snart VM i Brasil, hvordan ligger det an med treningen i oppkjøringen?

Per dags dato vil eg sei eg er i rute med mine forberedelser. Eg driver no med repetisjon av dei ulike teknikkane som eg vil bruke i mitt arbeid, lesa på reelle verkstedlitteraturar ol.

 

Hva gleder du deg aller mest til i VM?

Det eg gleda meg mest til ved VM må vere helhetsintrykket, til dømes folkemengda, storleiken og generelt til å få delta. Opplevinga.

 

Hva har du fått ut av å være med i yrkeskonkurranser?

Det eg har fått ut av ved å vere med i yrkeskonkurransar er at eg har heva fagkompetansen min kjapt og  ikkje minst mykje jamført med om eg ikkje hadde deltoke i konkurransar, og kunn hatt eit fagbrev som mål to år i lære. Eg ser på yrkeskonkurransar som «gull verdt», og kan rekommandere dette til andre kommande fagarbeiderar.

 • Fylkesmesterskap i Bilfaget lette kjøretøy, Oppland 2017

  Tirsdag 7.mars ble Opplandsmesterskapet for VG2 kjøretøy elever avholdt på Otta Videregående skole. Vinneren av konkurransen ble Sander Tullut, som går videre til skole NM i Trondheim.

  miniatyrbilde
 • Få jobb, velg bilfag!

  Er du interessert I bil og liker tekniske utfordringer, da kan du få fagbrev innen bilfagene. Har du fagbrev får du jobb! Det er trygt og lurt å velge bilfag. Samtidig kan du jobbe med teknologi i verdensklasse, ha en karrierevei i fremtiden med mange muligheter og ikke minst sikker og god inntekt.

  miniatyrbilde
 • Vil du også bli europamester? Søk Bilfag!

  Gjør som europamesteren i bilmekanikk Ådne Sigurd Jelsa, velg en yrkesvei innen bilfagene. Du kan også bli best i ditt fag, alt er mulig!

  miniatyrbilde

Fellessekretariatet for opplæringskontor og -ringer i bilfag
Kontaktperson: Vidar H Strande
c/o Norges Bilbransjeforbund  Middelthunsgate 27, 0368 Oslo
E-post: vidar.strande@nbf.no

facebook-link

Copyright 2017 Bilfag.no. Alle rettigheter