Hett på Rudskogen!

Første dag på Gatebil ble en varm og trivelig dag.

Bilfag.no er godt representert på årets Gatebilarrangement på Rudskogen, Østfold.Svært mange har vært innom standen hvor det har vært mulig å beskue racerbilen som er bygd av studenter ved høgskolen i Østfold. I tillegg arrangerer vi quiz, hvor deltakerne må navngi ti forskjellige motordeler på både norsk og engelsk.

Mathias og Johannsen

Mathias (13) og Johannes (12) hadde ingen problemer med oppgaven, bortsett fra de engelske navnene. Guttene er utrolig motorinteresserte, og bruker all sin fritid på kjøretøy og motorer. Stolt kunne Mathias fortelle at han har fått seg en ny firehjuling som han ragger rundt på hjemme på gården.

Men det er ikke bare stands og utstillere på Rudskogen, her er det også god mulighet for de som ønsker (og består teknisk test) å kjøre på selve banen i ulike klasser. Blant annet er Fredric Aasebø tilstede med sin Toyota GT86 med sine 800 hk til stor entusiasme for drifting-fansen. Det luker med andre ord godt av svidd gummi på Rudskogen denne helgen!

Drifting

Del
 • Skole NM 2018

  12.april gikk Skole NM 2018 for bilfag på Hamar og Elverum av stabelen. Det ble konkurrert innen Bilmekaniker Lette kjøretøy på Hamar Katedralskole og Bilskade og Lakk på Elverum Videregående skole.

  miniatyrbilde
 • Bilfag presenterer

  Bilbransjen kan være en yrkesvei for deg!

  miniatyrbilde
 • Bilfag-landslaget klar for World Skills Abu Dhabi 2017!

  I oktober braker det løs i de Forente Arabiske Emirater, nærmere bestemt hovedstaden Abu Dhabi. Det er duket for verdens største yrkeskonkurranse med over 1400 deltakere fra 80 land.

  miniatyrbilde

Fellessekretariatet for opplæringskontor og -ringer i bilfag
Kontaktperson: Vidar H Strande
c/o Norges Bilbransjeforbund  Middelthunsgate 27, 0368 Oslo
E-post: vidar.strande@nbf.no

facebook-link

Copyright 2018 Bilfag.no. Alle rettigheter