Hett på Rudskogen!

Første dag på Gatebil ble en varm og trivelig dag.

Bilfag.no er godt representert på årets Gatebilarrangement på Rudskogen, Østfold.Svært mange har vært innom standen hvor det har vært mulig å beskue racerbilen som er bygd av studenter ved høgskolen i Østfold. I tillegg arrangerer vi quiz, hvor deltakerne må navngi ti forskjellige motordeler på både norsk og engelsk.

Mathias og Johannsen

Mathias (13) og Johannes (12) hadde ingen problemer med oppgaven, bortsett fra de engelske navnene. Guttene er utrolig motorinteresserte, og bruker all sin fritid på kjøretøy og motorer. Stolt kunne Mathias fortelle at han har fått seg en ny firehjuling som han ragger rundt på hjemme på gården.

Men det er ikke bare stands og utstillere på Rudskogen, her er det også god mulighet for de som ønsker (og består teknisk test) å kjøre på selve banen i ulike klasser. Blant annet er Fredric Aasebø tilstede med sin Toyota GT86 med sine 800 hk til stor entusiasme for drifting-fansen. Det luker med andre ord godt av svidd gummi på Rudskogen denne helgen!

Drifting

 • Fylkesmesterskap i Bilfaget lette kjøretøy, Oppland 2017

  Tirsdag 7.mars ble Opplandsmesterskapet for VG2 kjøretøy elever avholdt på Otta Videregående skole. Vinneren av konkurransen ble Sander Tullut, som går videre til skole NM i Trondheim.

  miniatyrbilde
 • Få jobb, velg bilfag!

  Er du interessert I bil og liker tekniske utfordringer, da kan du få fagbrev innen bilfagene. Har du fagbrev får du jobb! Det er trygt og lurt å velge bilfag. Samtidig kan du jobbe med teknologi i verdensklasse, ha en karrierevei i fremtiden med mange muligheter og ikke minst sikker og god inntekt.

  miniatyrbilde
 • Vil du også bli europamester? Søk Bilfag!

  Gjør som europamesteren i bilmekanikk Ådne Sigurd Jelsa, velg en yrkesvei innen bilfagene. Du kan også bli best i ditt fag, alt er mulig!

  miniatyrbilde

Fellessekretariatet for opplæringskontor og -ringer i bilfag
Kontaktperson: Vidar H Strande
c/o Norges Bilbransjeforbund  Middelthunsgate 27, 0368 Oslo
E-post: vidar.strande@nbf.no

facebook-link

Copyright 2017 Bilfag.no. Alle rettigheter