NBF på Gatebil Rudskogen 11-13. Juli

Førstkommende helg arrangeres Gatebil på Rudskogen motorsenter i Rakkestad. I hjertet av Østfold skal det ypperste av ekstrem motorsport vises frem for et stort publikum.

Norges Bilbransjeforbund vil være representert under banneret "bilfag.no" som er bilbransjens fellesnevner for informasjon og veiledning inn i utfordrende og spennende yrker. Rekruttering er et prioriteringsområde for NBF, og vi ser det som viktig å delta de stedene motorinteressert ungdom samles.

På bilfagstanden vil noen av våre nye dyktige fagarbeidere fra Østfold informere om utdanningsprogram, de ulike valgene innen faget og hvilke karriere- og videreutdanningsmuligheter som finnes. De vil også utfordre bilinteressert ungdom i diverse bilaktuelle ferdighetsaktiviteter.

Er du på Rudskogen til helgen?

Kom innom for en hyggelig prat på bilfagstanden!

Bilde: gatebil.no

 • Fylkesmesterskap i Bilfaget lette kjøretøy, Oppland 2017

  Tirsdag 7.mars ble Opplandsmesterskapet for VG2 kjøretøy elever avholdt på Otta Videregående skole. Vinneren av konkurransen ble Sander Tullut, som går videre til skole NM i Trondheim.

  miniatyrbilde
 • Få jobb, velg bilfag!

  Er du interessert I bil og liker tekniske utfordringer, da kan du få fagbrev innen bilfagene. Har du fagbrev får du jobb! Det er trygt og lurt å velge bilfag. Samtidig kan du jobbe med teknologi i verdensklasse, ha en karrierevei i fremtiden med mange muligheter og ikke minst sikker og god inntekt.

  miniatyrbilde
 • Vil du også bli europamester? Søk Bilfag!

  Gjør som europamesteren i bilmekanikk Ådne Sigurd Jelsa, velg en yrkesvei innen bilfagene. Du kan også bli best i ditt fag, alt er mulig!

  miniatyrbilde

Fellessekretariatet for opplæringskontor og -ringer i bilfag
Kontaktperson: Vidar H Strande
c/o Norges Bilbransjeforbund  Middelthunsgate 27, 0368 Oslo
E-post: vidar.strande@nbf.no

facebook-link

Copyright 2017 Bilfag.no. Alle rettigheter