NBF på Gatebil Rudskogen 11-13. Juli

Førstkommende helg arrangeres Gatebil på Rudskogen motorsenter i Rakkestad. I hjertet av Østfold skal det ypperste av ekstrem motorsport vises frem for et stort publikum.

Norges Bilbransjeforbund vil være representert under banneret "bilfag.no" som er bilbransjens fellesnevner for informasjon og veiledning inn i utfordrende og spennende yrker. Rekruttering er et prioriteringsområde for NBF, og vi ser det som viktig å delta de stedene motorinteressert ungdom samles.

På bilfagstanden vil noen av våre nye dyktige fagarbeidere fra Østfold informere om utdanningsprogram, de ulike valgene innen faget og hvilke karriere- og videreutdanningsmuligheter som finnes. De vil også utfordre bilinteressert ungdom i diverse bilaktuelle ferdighetsaktiviteter.

Er du på Rudskogen til helgen?

Kom innom for en hyggelig prat på bilfagstanden!

Bilde: gatebil.no

Del
 • Skole NM 2018

  12.april gikk Skole NM 2018 for bilfag på Hamar og Elverum av stabelen. Det ble konkurrert innen Bilmekaniker Lette kjøretøy på Hamar Katedralskole og Bilskade og Lakk på Elverum Videregående skole.

  miniatyrbilde
 • Bilfag presenterer

  Bilbransjen kan være en yrkesvei for deg!

  miniatyrbilde
 • Bilfag-landslaget klar for World Skills Abu Dhabi 2017!

  I oktober braker det løs i de Forente Arabiske Emirater, nærmere bestemt hovedstaden Abu Dhabi. Det er duket for verdens største yrkeskonkurranse med over 1400 deltakere fra 80 land.

  miniatyrbilde

Fellessekretariatet for opplæringskontor og -ringer i bilfag
Kontaktperson: Vidar H Strande
c/o Norges Bilbransjeforbund  Middelthunsgate 27, 0368 Oslo
E-post: vidar.strande@nbf.no

facebook-link

Copyright 2018 Bilfag.no. Alle rettigheter