Se bilfag-NM live!

Yrkes-NM starter i Trondheim Spektrum denne uken, og det er 27 unge lærlinger som skal konkurrere i Bilfagene. Det skal konkurreres i bilskadefaget, lakkeringsfaget og bilmekaniker lette kjøretøy. Følg hele konkurransen på www.bilfag.no og se hvem som skal være med på Yrkeslandslaget som reiser til VM i Brasil 2015!

Fra og med i morgen tirsdag 28.10 kl. 09.00 til og med torsdag 30.10 kl. 15.00 vil vi sende live fra konkurransene, og mellom kl. 11.00 – 13.00 alle dager vil det være intervjuer med både deltakere, dommere og støttepersonell. Vi håper både skoler, bedrifter og andre interesserte vil sette på nett-tv for sine elever og ansatte denne uken.

Bilfag har et konkurranseareal på hele 1400 m2, og vi er de største fagene som skal konkurrere under Yrkes-NM.  Totalt er det over 100 mennesker i sving for å lage tidenes konkurranse, og lokal bransje stiller opp med både materiell og mennesker. De sender mange av sine lærlinger for å snakke med elever og foreldre som er ventet som tilskuere. Disse kan du treffe på standen vår i hall D.

Det er også flere leverandører av utstyr her, som bidrar til å gjøre arrangementet mulig. Vi retter en stor takk til Toyota Norge, Wurth Norge, Car-O-Liner, Mirka, Glasurit og Holgers.

For mer informasjon om Yrkes-NM, les her:

Let the game begin!

Del

Fellessekretariatet for opplæringskontor og -ringer i bilfag
Kontaktperson: Vidar H Strande
c/o Norges Bilbransjeforbund  Middelthunsgate 27, 0368 Oslo
E-post: vidar.strande@nbf.no

facebook-link

Copyright 2017 Bilfag.no. Alle rettigheter