Se bilfag-NM live!

Yrkes-NM starter i Trondheim Spektrum denne uken, og det er 27 unge lærlinger som skal konkurrere i Bilfagene. Det skal konkurreres i bilskadefaget, lakkeringsfaget og bilmekaniker lette kjøretøy. Følg hele konkurransen på www.bilfag.no og se hvem som skal være med på Yrkeslandslaget som reiser til VM i Brasil 2015!

Fra og med i morgen tirsdag 28.10 kl. 09.00 til og med torsdag 30.10 kl. 15.00 vil vi sende live fra konkurransene, og mellom kl. 11.00 – 13.00 alle dager vil det være intervjuer med både deltakere, dommere og støttepersonell. Vi håper både skoler, bedrifter og andre interesserte vil sette på nett-tv for sine elever og ansatte denne uken.

Bilfag har et konkurranseareal på hele 1400 m2, og vi er de største fagene som skal konkurrere under Yrkes-NM.  Totalt er det over 100 mennesker i sving for å lage tidenes konkurranse, og lokal bransje stiller opp med både materiell og mennesker. De sender mange av sine lærlinger for å snakke med elever og foreldre som er ventet som tilskuere. Disse kan du treffe på standen vår i hall D.

Det er også flere leverandører av utstyr her, som bidrar til å gjøre arrangementet mulig. Vi retter en stor takk til Toyota Norge, Wurth Norge, Car-O-Liner, Mirka, Glasurit og Holgers.

For mer informasjon om Yrkes-NM, les her:

Let the game begin!

Del
 • Skole NM 2018

  12.april gikk Skole NM 2018 for bilfag på Hamar og Elverum av stabelen. Det ble konkurrert innen Bilmekaniker Lette kjøretøy på Hamar Katedralskole og Bilskade og Lakk på Elverum Videregående skole.

  miniatyrbilde
 • Bilfag presenterer

  Bilbransjen kan være en yrkesvei for deg!

  miniatyrbilde
 • Bilfag-landslaget klar for World Skills Abu Dhabi 2017!

  I oktober braker det løs i de Forente Arabiske Emirater, nærmere bestemt hovedstaden Abu Dhabi. Det er duket for verdens største yrkeskonkurranse med over 1400 deltakere fra 80 land.

  miniatyrbilde

Fellessekretariatet for opplæringskontor og -ringer i bilfag
Kontaktperson: Vidar H Strande
c/o Norges Bilbransjeforbund  Middelthunsgate 27, 0368 Oslo
E-post: vidar.strande@nbf.no

facebook-link

Copyright 2018 Bilfag.no. Alle rettigheter