Sommerskolen Bil og Motor 2017

Elever i full gang med arbeid på hjulbrems, Toyota Auris D4D.
Elever i full gang med arbeid på hjulbrems, Toyota Auris D4D.

Ungdomsskoleelever fra 8.-10 trinn i Oslo fikk prøve seg innen bilfagene. Et nytt tilbud fra lokal bilbransje i Oslo i tett samarbeid med NBF, Opplæringskontoret Bilfag og Oslo Kommune.

Uke 26 var første uken i ferien, og for mange skoleelever er dette synonymt med fri og sove lenge om morgenen. Men for 22 håpefulle jenter og gutter, var skoletiden ikke helt over. De hadde søkt seg inn på en ukes kurs innen Bil & Motor.

Ukeprogrammet som ble avholdt på Kuben Yrkesarena var tett og elevene fikk prøve seg innen ulike områder, slik som bil elektro, utforske den nye bilfag-appen, bilskade og lakkering, bremser og understell, samt motor og drivlinje. En energisk gjeng fikk virkelig et bredere og nytt syn på hva en bilbransje kunne tilby som yrkesvei i fremtiden. Alle tilbakemeldinger fra elevene var positive og det planlegges allerede ett nytt kurs innen bilfagene til neste år.

Del
 • Skole NM 2018

  12.april gikk Skole NM 2018 for bilfag på Hamar og Elverum av stabelen. Det ble konkurrert innen Bilmekaniker Lette kjøretøy på Hamar Katedralskole og Bilskade og Lakk på Elverum Videregående skole.

  miniatyrbilde
 • Bilfag presenterer

  Bilbransjen kan være en yrkesvei for deg!

  miniatyrbilde
 • Bilfag-landslaget klar for World Skills Abu Dhabi 2017!

  I oktober braker det løs i de Forente Arabiske Emirater, nærmere bestemt hovedstaden Abu Dhabi. Det er duket for verdens største yrkeskonkurranse med over 1400 deltakere fra 80 land.

  miniatyrbilde

Fellessekretariatet for opplæringskontor og -ringer i bilfag
Kontaktperson: Vidar H Strande
c/o Norges Bilbransjeforbund  Middelthunsgate 27, 0368 Oslo
E-post: vidar.strande@nbf.no

facebook-link

Copyright 2018 Bilfag.no. Alle rettigheter