Trist avsluting på Gatebil

Dagen i dag på Gatebil ble avsluttet etter en alvorlig ulykke under frikjøringen.

En person ble livstruende skadet, og tre andre lettere skadet under dagens arrangement på Rudskogen. Finalen i VM i breisladd ble avlyst, i tillegg til påfølgende kjøring. Det var tydelig at hendelsen preget både arrangører og deltakere, og det er fortsatt uklart om tilstanden til han som ble hardest skadet.

Bilfag-standen fikk tideligere på dagen besøk av Anders Klerud som kjører for Team Drift-Monkey. Han kjører NM rundene i drifting, og ligger etter første runde på 8. plass. Men han kunne også fortelle at han hadde sveiset flere deler på vår utstilte mini-racingbil fra Høgskolen i Østfold. Det ble et rørende gjensyn mellom bil og mann:-)

Anders Klerud

Team Drift-Monkey har med to erfarne mekanikere til Gatebil, som har tre biler som må håndteres.

Vi har også hatt veldig godt besøk på Bilfag-standen i løpet av helgen, og svært mange har forsøkt seg på quizen vår. Oppgaven var å navngi 10 komponenter i en Volvo 2,5 l 140 hk motor, både på engelsk og norsk. 75 håpefulle forsøkte seg, men kun tre stykker klarte å svare riktig. En Ipad Mini ble vunnet av Stian Thorvaldsen, gratulerer!

Våre tanker går i kveld til berørte og arrangører av Gatebil etter dagens ulykke på Rudskogen.

Del
 • Skole NM 2018

  12.april gikk Skole NM 2018 for bilfag på Hamar og Elverum av stabelen. Det ble konkurrert innen Bilmekaniker Lette kjøretøy på Hamar Katedralskole og Bilskade og Lakk på Elverum Videregående skole.

  miniatyrbilde
 • Bilfag presenterer

  Bilbransjen kan være en yrkesvei for deg!

  miniatyrbilde
 • Bilfag-landslaget klar for World Skills Abu Dhabi 2017!

  I oktober braker det løs i de Forente Arabiske Emirater, nærmere bestemt hovedstaden Abu Dhabi. Det er duket for verdens største yrkeskonkurranse med over 1400 deltakere fra 80 land.

  miniatyrbilde

Fellessekretariatet for opplæringskontor og -ringer i bilfag
Kontaktperson: Vidar H Strande
c/o Norges Bilbransjeforbund  Middelthunsgate 27, 0368 Oslo
E-post: vidar.strande@nbf.no

facebook-link

Copyright 2018 Bilfag.no. Alle rettigheter