Videokampanje for lærlinger og unge fagarbeidere!

Vi kjører i gang en video konkurranse! Film deg selv på jobb og fortell hva du gjør i løpet av en arbeidsdag. Hvorfor valgte du å jobbe med bil? Beste innsendte film premieres med et GoPro HD HERO3 kamera.

Vi skal sette i gang med en videokampanje i forbindelse med Yrkes-NM. Målet er å få flest mulig lærlinger og unge fagarbeidere til å lage videosnutter på ca 120 sekunder fra sitt arbeidssted hvor de forteller om jobben sin og valg av yrke.

Filmene skal lastes opp til en egen kampanjenettside, og dette er et fellesprosjekt i samarbeid med flere landsforeninger i NHO. Målet er å få vist frem alle de flotte lærlingene/ unge faglærte vi har i bransjen vår, og de beste filmene vil vi legge ut i eget galleri på her på bilfag.no. Vi håper også at vi får inn noen filmer til Yrkes-NM som vi da vil vise på storskjerm i Trondheim Spektrum.

Vi vil gjerne ha filmer fra alle bilfagene, alt fra mekanikerne til chassispåbyggere

Selve kampanjen er i samarbeid med WeVideo, som er et veldig enkelt redigeringsverktøy for film:

 1. Kampanjesiden finner dere her: https://www.nho.no/Prosjekter-og-programmer/yrkesfag/
 2. Man må lage egen bruker, og man kan lage og redigere filmer på PC eller smarttelefon. Last ned WeVideo app i app-store eller Google play for android, bruk kodeordet NHO2014 ved innlogging. (Dette gjelder kun mobil, ikke opplasting via PC).

Her er en liten instruksjonsfilm som viser hvordan man lager og redigerer filmer: https://www.youtube.com/watch?v=-ItsNX2sYRs&list=UUYKxnjdIcWS8_Uxn7zWZUSA

Husk at det bør filmes med liggende telefon.

Hvis du har Iphone kan det lønne seg å laste ned Ios 8.02 oppdateringen før man laster ned app'en for å få tilgang til å legge på musikk.

Kampanjen varer fra nå, og ut november måned.

Spørsmål? Ta kontakt med marit.heimdal@nbf.no tel. 98295202

Del
 • Skole NM 2018

  12.april gikk Skole NM 2018 for bilfag på Hamar og Elverum av stabelen. Det ble konkurrert innen Bilmekaniker Lette kjøretøy på Hamar Katedralskole og Bilskade og Lakk på Elverum Videregående skole.

  miniatyrbilde
 • Bilfag presenterer

  Bilbransjen kan være en yrkesvei for deg!

  miniatyrbilde
 • Bilfag-landslaget klar for World Skills Abu Dhabi 2017!

  I oktober braker det løs i de Forente Arabiske Emirater, nærmere bestemt hovedstaden Abu Dhabi. Det er duket for verdens største yrkeskonkurranse med over 1400 deltakere fra 80 land.

  miniatyrbilde

Fellessekretariatet for opplæringskontor og -ringer i bilfag
Kontaktperson: Vidar H Strande
c/o Norges Bilbransjeforbund  Middelthunsgate 27, 0368 Oslo
E-post: vidar.strande@nbf.no

facebook-link

Copyright 2018 Bilfag.no. Alle rettigheter