Få jobb, velg bilfag!

Bilfag, ditt fremtidsvalg
Bilfag, ditt fremtidsvalg

Er du interessert I bil og liker tekniske utfordringer, da kan du få fagbrev innen bilfagene. Har du fagbrev får du jobb! Det er trygt og lurt å velge bilfag. Samtidig kan du jobbe med teknologi i verdensklasse, ha en karrierevei i fremtiden med mange muligheter og ikke minst sikker og god inntekt.

Når du velger hva du vil bli er du lurt å tenke over hva det er bruk for i fremtiden. Biler vil det alltid være behov for. Allerede før du begynner utdannelsen din kan vi si at nesten alle bilene som mekanikeren skal jobbe allerede er på veien. Kanskje forsvinner bilene som går på bensin eller diesel over tid. Men vi snakker laaaaang tid. Det vil fortsatt selges titusenvis av bensin- og dieselbiler i årene fremover og i snitt går de på veien i 18 år.

Uansett, bilen forsvinner ikke selv om mange snakker om at bensin-/dieselbilen ikke skal selges lenger. Som erstatning får vi biler som er drevet av strøm. Enten gjennom ladbare elektriske biler eller hydrogenbiler. Teknologiutviklingen innen bilfagene går så raskt at kanskje det er noe helt annet som driver bilene om kun kort tid.

Snart har vi selvkjørende biler. Snart kan du være ansvarlig for å reparere/kode/oppdatere biler med slik teknologi. Snart kan du være på vei mot å bli sjef for mange mekanikere på store verksteder – det er vanlig i bilbransjen. Men før du begynner på den veien må du velge bilfag.

Velg bilfag.

Del

Kontaktinformasjon

Fellessekretariatet for opplæringskontor og -ringer i bilfag
Kontaktperson: Vidar H Strande
c/o Norges Bilbransjeforbund  Middelthunsgate 27, 0368 Oslo
E-post: vidar.strande@nbf.no

Facebook

facebook-link

Copyright 2018 Bilfag.no. Alle rettigheter