Fylkesmesterskap i Bilfaget lette kjøretøy, Oppland 2017

Skolekonkurranse Otta VGS 7.mars 2017
Skolekonkurranse Otta VGS 7.mars 2017

Tirsdag 7.mars ble Opplandsmesterskapet for VG2 kjøretøy elever avholdt på Otta Videregående skole. Vinneren av konkurransen ble Sander Tullut, som går videre til skole NM i Trondheim.

Det var en spent gjeng med elever som inntok det flotte kjøretøyverkstedet på Otta VGS. I alt fire elever fra Oppland deltok i konkurransen. Sander Tullut - Otta VGS, Karl Andreas Arnestad - Lillehammer VGS, Even Bekkevold Skoglund - Hadeland VGS og Anders Gingstad Tvenge fra Valdres VGS.

Konkurransen foregikk i 6 oppgaver som var fordelt på: Dekk og Felg, Bremser, Motormåling, Register, Girkasse og Elektro. Det ble trangt med tid og stressnivået ble merkbart for alle deltakerne, men samtidig lærerikt og spennende. Dommere under konkurransen kom fra Norges Bilbransjeforbund, lokale verksteder, opplæringskontor og prøvenemd i nærområdet.

En stor takk fra Bilbransjen til Otta Videregående skole og Oppland Fylkeskommune for vel gjennomført konkurranse, og vi ønsker Sander Tullut lykke til i Skole NM på Byåsen 27.april.

Del

Kontaktinformasjon

Fellessekretariatet for opplæringskontor og -ringer i bilfag
Kontaktperson: Vidar H Strande
c/o Norges Bilbransjeforbund  Middelthunsgate 27, 0368 Oslo
E-post: vidar.strande@nbf.no

Facebook

facebook-link

Copyright 2018 Bilfag.no. Alle rettigheter