olabilBlogg om Alt som får Norge til å rulle! Det som skrives her kan selvfølgelig tas med en "klype salt" eller dønn seriøst, det er opp til deg! Litt alvor og litt humor, vi snakker om ungdommer i bilbransjen...

Del
 • Bring it on!

  Når du kryper ut av dyna på et forholdsvis varmt rom, og frivillig begir deg opp over Gudbrandsdalen tidlig en fredags morgen bør det være verd det.

  miniatyrbilde
 • Som tiden flyr!

  Jeg vet ikke om det er den dårlige sommeren som gjør det, eller det svært fine været som har vært i det siste på Østlandsområdet. Jeg har ikke helt skjønt at vi faktisk er kommet langt ute på høsten. Startet ikke akkurat skoleåret da? De siste ukene har løpt fra meg, og det gikk virkelig opp for meg denne uken.

  miniatyrbilde
 • Er søknad til VIGO søknad om læreplass?

  Noen tror kanskje det, men den gang ei (dessverre)….

  miniatyrbilde
 • Drømmen om cash – mye cash!

  Jeg skulle gjerne hatt millioner, og jeg tror ikke jeg er helt alene om å tenke i de baner. Med alderen skjønner jeg at det mest realistiske er å tjene sine millioner gjennom hardt arbeid, problemet er at jeg er for glad i fritid og aktiviteter og ikke gidder å jobbe særlig mer enn mine tilmålte timer.

  miniatyrbilde
 • Den som ikke har gjemt seg nå må stå!

  Nå er det absolutt siste frist for å søke videregående enten du skal søke VG1, VG2 eller VG3 fra høsten av, har du ikke allerede trykket på send-knappen er du lovlig sent ute… Og husk at selv om du søker deg til læreplass, så må du også søke i VIGO!

  miniatyrbilde
 • Bli Yrkesfaglærer??? Hæ??

  Jeg vet om mange som ønsker å bli lærere, svært mange. Men jeg har aldri hørt en som er i begynnelsen av sin utdanning som sier at de har tenkt å bli yrkesfaglærer. Når jeg tenker over det synes jeg det er veldig rart… Mange som har tatt videregående har jo nettopp hatt en yrkesfaglærer på skolen, og mange av disse lærerne har satt varige positive spor etter seg hos elevene.

  miniatyrbilde
 • Et rop i skogen!

  Det er merkelige greier dette her. Hvordan kan det ha seg at vi har en bilbransje som sier de trenger mer arbeidskraft, samtidig som 40% av alle søkerne til læreplass faktisk ikke fikk lærekontrakt (ifølge Utdanningsdirektoratet i alle fall). Hvor ligger problemet, eller som man også kan si, hva kommer først av høna eller egget?

  miniatyrbilde
 • Stille før stormen….

  Kjenner du følelsen av å være nervøs før noe stort skal skje? Vet du hvordan det er å ha forventninger, og likevel følge seg lettere skrekkslagen for at ting ikke blir som man håper? Har du hørt om Murphys lov? Hvis du kjenner deg igjen i dette, så skjønner du hvordan jeg har det akkurat nå…

  miniatyrbilde
 • Oktober; en skikkelig sirkusmåned!

  Det er veldig en artig måned vi er inne i, en riktig travel en, men jammen er det moro også. Jeg redd både snøen og november kommer litt fortere enn hva jeg er forberedt på.

Viser fra 1 til 9 av totalt 16 artikler

Fellessekretariatet for opplæringskontor og -ringer i bilfag
Kontaktperson: Vidar H Strande
c/o Norges Bilbransjeforbund  Middelthunsgate 27, 0368 Oslo
E-post: vidar.strande@nbf.no

facebook-link

Copyright 2018 Bilfag.no. Alle rettigheter