Bilfag

Innhold

Artikler

Vis filtrering

7 resultater

Type artikkel
Velg område
7 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Nyhet, Kompetanse og rekruttering

  Bilfag med ny Diagnose App

  Som et ledd i videreutvikling av bilfag serien med elektroniske lærebøker, har vi nå sluppet det siste tilskuddet i familien, nemlig Bilfag Diagnostikk. Det er et godt verktøy for å kunne forstå utvikling og oppbygning av motorstyresystemer på et moderne kjøretøy.

 2. Nyhet

  Yrkes- VM 2019

  World Skills Kazan Russland er så langt det største yrkes-VM som noen gang er avholdt. Arenaen for årets Yrkes-VM hadde en flate på 75 hektar, og ligger lokalisert ved den nye Internasjonale Flyplassen. Kazan Expo var uten tvil en fabelaktig arena for å avholde det 45. World Skills Competition.

 3. Nyhet, Arrangementer

  Yrkes-VM 2019 er i gang!

  Akkurat nå er mer enn 1300 deltakere fra 63 land samlet i Kazan i Russland for å konkurrere i 56 ulike yrker. Fra Norge deltar 18 ungdommer, tre av disse i bilfag. Fagsjef rekruttering og kompetanse i NBF, Vidar Strande, er med som teknisk delegat.

 4. Nyhet, Opplæring

  Lærebok-app for bilfag

  Norsk bilbransje har tatt ansvar og laget en lærebok-app. Med den får bilfag-elever, -lærlinger, skoler, bedrifter eller andre bilinteresserte et moderne og 100 prosent faglig oppdatert verktøy. Last den ned gratis på app-store!

 5. Nyhet, Arrangementer

  Skole NM 2018

  12.april gikk Skole NM 2018 for bilfag på Hamar og Elverum av stabelen. Det ble konkurrert innen Bilmekaniker Lette kjøretøy på Hamar Katedralskole og Bilskade og Lakk på Elverum Videregående skole.

 6. Nyhet, Rekruttering

  - Bilbransjen kan være et yrkesfag for deg!

  Silje er 22 år gammel og har jobbet fire år hos Møller Bil Follo som mekaniker og høyspent-tekniker. Finn ut om hun anbefaler yrket!

 7. Nyhet, Arrangementer

  Bilfag-landslaget klar for World Skills Abu Dhabi 2017!

  I oktober braker det løs i de Forente Arabiske Emirater, nærmere bestemt hovedstaden Abu Dhabi. Det er duket for verdens største yrkeskonkurranse med over 1400 deltakere fra 80 land.