Bilfag

Innhold

  • Bilfag
  • Artikler
  • Bilfag-landslaget klar for World Skills Abu Dhabi 2017!

Bilfag-landslaget klar for World Skills Abu Dhabi 2017!

Yrkes-landslaget bilfag

Yrkes-landslaget bilfag

I oktober braker det løs i de Forente Arabiske Emirater, nærmere bestemt hovedstaden Abu Dhabi. Det er duket for verdens største yrkeskonkurranse med over 1400 deltakere fra 80 land.

På ADNEC senter i Abu Dhabi vil selveste konkurransen bli avholdt 15.-18. oktober 2017. Dette vil være det til nå største arrangementet som er blitt avholdt på Emiratenes praktanlegg sør-vest i den lille byen ute i ørkensanden. Hele 120.000 kvadratmeter kommer til å bli fylt med 51 ulike yrkeskonkurranser. Et stort internasjonalt støtteapparat er i full sving med å legge siste hånden på verket for en spektakulær opplevelse i Abu Dhabi.

Bilfag.no stiller med 4 deltakere for bilfagene. Fra venstre: Lastebilmekaniker Erik Støkken Aker fra Bertel O Steen i Fredrikstad, Billakkerer Gullbjørg Ekre fra Tuven Billakkering i Skien, Bilskadereparatør Even Aasen fra Bilskadesenteret Telemark i Skien, Bilmekaniker Aleksander Severinsen fra Møller Bil Jessheim.

Bilfag.no ønsker bilfag-landslaget lykke til med forberedelser og trening frem til det store verdensmesterskapet i Emiratene.