Vinnerne er kåret!

Gullmedalje sort hvitt tilpasset webside

Da er vinnerne kåret i alle kategorier! FOR et forrykende arrangement – og FOR en innsats fra alle de flotte deltakerne! Vi bøyer oss i støvet som knapt har lagt seg!

I og med den store messa vi har vært en del av, så har vi hatt utrolig mange besøkende alle 3 konkurranse-dager. Det har vært en bragd å fokusere inne i hallen med så mye støy, publikum og bevegelse rundt seg, MEN utrolig morsom at alle har fått vise seg frem i det yrket de til daglig utøver, og at vi har fått vist frem fagene og bransjen vår på en så flott måte! Ingen er bedre markedsføring enn dere!

I kategorien Tunge Kjøretøy ble det bronse-plassering for Østfolds kandidat Thea Marie Langbakke (Volmax Rygge), sølvmedaljen gikk til André Larbi Havaska Anibat (Volvo Truckcenter) fra Buskerud, og den gjeve gullmedaljen stakk Andreas Jørgensen (Bertel O. Steen Arendal) fra Aust-Agder, av med. Han (og de andre gullmedaljevinnerne) er dermed klar for Yrkes-VM i Lyon til høsten! Det var sykt høyt nivå i denne kategorien i år, og vinner-poengsummen var på hele 92 av 100 oppnåelige poeng!

I kategorien Lette Kjøretøy, fikk Petter Strømstad (Lantz Auto) fra Rogaland bronse, Stefanie Margrethe Stein (Sulland Ford Gjøvik) fra Oppland tok sølvmedalje, og Simen Totland Bergsholm (Møller Bil) fra Rogaland fikk med seg gullmedaljen. Her var det fryktelig tett i toppen og mindre enn 5 poeng som skilte de tre beste fra hverandre!

I kategorien Lakkfaget ble det 100% kvinnelig prispall: Anna Rønne Gaasland (Bilskade Vesterålen) fra Nordland tok bronse, Lilly Christiansen (Skadesenteret Sogn) fra Sogn og Fjordande tok sølv, og gullmedaljen gikk til Martine Haagensen (Gumpens Auto) fra Vest-Agder. Her var det også veldig snaue marginer, og tett mellom poengsummene! Spennende til siste slutt 🙂

I den siste kategorien Skadefaget ble pallen som følger: bronse til Elias Johannessen (Agder Bilskade) fra Vest-Agder, sølv til Emma Sevaldhullet Haug (Karosseri Forum) fra Oppland, og gullet gikk til Eivind André Wetting (Alfie Bilskade) fra Telemark.

Vi gratulerer alle medaljevinnerne, og ønsker lykke til videre på veien mot VM! Vi håper at ALLE utøverne har fått med seg både nyttige erfaringer, og hyggelige minner som de kan ta med seg videre.

Takk til alle som har gjort dette til et fantastisk arrangement, både arrangementskomiteen, dommerne, utøverne, ledsagerne, publikum og Opplæringskontorene! Sammen er vi dynamitt!

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Relevante innlegg

Uncategorized

Vinnerne er kåret!

Da er vinnerne kåret i alle kategorier! FOR et forrykende arrangement – og FOR en innsats fra alle de flotte …

Les mer
Kompetanse og rekruttering

Nye bilder fra NM Bilfagene

Her finner du flotte bilder som er tatt under NM. Inghilds Foto har tatt mange – de ligger i en …

Les mer
Yrkes-NM

Bilder fra Dag 1 av konkurransen

I dag har vi hatt besøk av en proff-fotograf Inghilds Foto. Noen av de flotte bildene ser du her:   …

Les mer
Siste nytt

Forberedelsene er over – nå er NM i gang!

I morgen er dagen da konkurransene i alle de 4 fagene starter. I dag har alle deltakere fått gå rundt …

Les mer
Siste nytt

Yrkes-NM i Bilfagene 5-7 april!

Velkommen til årets #autopiaexpo, hvor spenningen i bilverdenen kommer til liv gjennom Yrkes-NM i Bilfagene! Under Autopia Expo 2024 kan …

Les mer
Siste nytt

HMS-kurs for lærlinger

Norges Bilbransjeforbund har utviklet et HMS-kurs som opplæringskontorene kan holde for sine lærlinger. Dette er i tillegg til HMS-delen som …

Les mer
En av Bilfag.no sine viktigste oppgaver er å jobbe aktivt med rekrutteringsaktiviteter.

Bilbransjen kan være et yrkesvalg for deg!

Spørsmål? Kontakt oss gjerne, så gir vi deg de beste rådene.